2 חבילות ביסקיויטים
1 שמנת מתוקה
1 פודינג פתי בר או וניל עם תמצית פתי בר או טופי קרמל
1 כף אבקת סוכר
חלב להרטיב ביסקיויטים
לגנאש שוקולד:
1/2 שמנת מתוקה
1 שוקולד מריר או חלב
אופן הכנה:
מקציפים את הקרם.
לוקחים חתיכה גדולה של נייר אפייה.
טובלים ביסויקיטים בחלב ומסדרים שלוש שורות בצורה אנכית.
מורחים שכבה עבה של קרם. טובלים שוב ביסקויטים בשורה האמצעית שמים שורה אנכית כמו הראשונה ובצדדים שורה מכל צד בצורה מאונכת. שמים קרם מעל השורה האמצעית. מכניסים את הידיים מתחת לנייר כסף בצדדים ומעמידים את הביסקיויטים לפירמידה. סוגרים את הנייר כסף ומכניסים למקרר לשעתיים. ממיסים את הגנאש פותחים את הנייר כסף ומטפפים מעל שוקולד אפשר לכסות הכל בשוקולד. מחזירים למקרר לכמה שעות