לבצק
שלוש וחצי כוסות קמח
כפית שמרים יבשים
חצי כוס סוכר
ביצה אחת
200 גרם מחמאה
כפית מלח
חצי כוס מים
כפית תמצית וניל
מלית
כוס פרג טרי
כוס אגוזים
כוס ביסקוויטים לוטוס שרול לטחון דק
גרדת לימון מלימון
כוס צימוקים/ לא חובה ,
כוס מים
חצי כוס סוכר
לציפוי,!!
חלמון אחד עם כפית מים מערבב
,
הכנת המלית
בסיר קטן על הגז נסים כוס מים סוכר להביא לרתיחה להוריד מהאש להוסיף פרג את האגוזים צימוקים ביסקוויטים לוטוס ,גרדת לימון ,לערבב להניח בצד להתקרר
,
אופן הכנה
בקערת המיקסר לשים מחמאה סוכר תמצית וניל מלח לערבב עד שנוצר קרם, להסיף ביצה לערבב להסיף קמח כפית שמרים ומים ללוש לבצק רך ונעים לעטוף בניילון נצמד לשים במקרר 20 דקות לא צריך להתפיח הבצק לא תופח לחלק את הבצק לשנים לרדד למרוח מילת לסגור לרולדה למרוח חלמון מעל הרולדה לקחת מזלג לעשות צורה בעזרת סכין לעשות חריצים מעל הרולדה לא עד הסוף לאפות על חום 180 מעלות 30 דקות לבדוק בתאבון