חבילת תרד סנפרוסט
ואו עלי מנגולד טריים רחוצים ומבושלים חצי בישול עד להתרככות
צרור עישבי תיבול קצוץ
( סלרי ,שמיר , פטרוזיליה ,כוזברה ,)
בצל אדום חבילת פטריות שמפניון ,
1 גבינת שמנת 5 %
2 כפות קמח
חצי שקית אבקת אפיה.
2 כפות גבינה צהובה מגורדת .
3 ביצים
הכנה :
לקצץ את הפטריות ועישבי התיבול והבצל בסלייסר .
לקצץ את התרד .
לשים הכל בקערה
להוסיף את שאר המרכיבים לערבב .
תיבול :
מלח לפי טעם
חצי כפית פילפל שחור
חצי כפית אגוז מוסקט
חצי כפית כורכום
חצי כפית אבקת מרק פרווה ( לא חובה )
לערבב הכל לשמן תבניות סיליקון כמו בתמונה ואו תבנית אחת ולאפות עד שמתייצב ומזהיב..