Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
3 בטטות חתוכות לקוביות קטנות
1 בצל גדול קצוץ
1 פלפל גמבה חתוך לקוביות קטנות
1/2 קופסה של פטריות
100 גרם ספגטי שטוח מבושל
3 כפות גבינת נפוליון
3 כפות גבינת פטה
3 כפות גבינה צהובה מגורדת
1 כוס שמנת 4 גבינות של יטבתה
2 כפות אבקת פטריות
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית אגוז מוסקט
1 כפית אורגנו
8 ביצים
6 כפות כפות קמח

אופן ההכנה
1 ) מטגנים עם קצת שמן את הבצל והגמבה עד להזהבה
מכניסים את הבטטה ואת הפטריות עד שהבטטה מבושלת

2) מכניסים את התערובת לקירור
ל1/2 שעה

3) מכניסים את הביצים ואת הקמח , ערבוב ושופכים את התערובת שמחלקים לשניים ושופכים ל2 סירים טפלון משומן
בקוטר14 ס"מ
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 35 דק

פשטידות פטטה ,ספגטי וגבינות_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים