2 בטטות בינוניות מבושלות ומרוסקות
2 בצלים קצוצים
4 ביצים
2 כפות קמח
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1כף דבש
100 גרם גבינה פרמזן
ההכנה
מטגנים את הבצל עד להזבה
מכניסים את הבטטה ושאר החומרים
הביצים מכניסים רק שהתערובת התקררה לגמרי
אפשר להכניס למקרר
מכניסים את הביצים ומערבבים
שופכים לסיר טפלון בקוטר 16 סמ"
משמנים את הסיר קלות ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל30 דק
מקררים אבל לא לגמרי ומחלצים בקלי קלות