Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים
1 בצל קצוץ דק
2 בצלים ירוקים קצוצים דק
150 גרם בטטה מבושל וחתוך לקוביות קטנות
140 גרם ברוקולי טרי מבושל וקצוץ דק
1 קופסת פטריות קצוצות גס
1/2 גמבה קצוצה
2 כפות אבקת פטריות
1 ביצה קשה קצוצה
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש
3 כפות קמח תופח
5 בצים
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה ומוסיפים את שאר המרכיבים ואת הביצים רק בסוף ומטגנים עד 5 דק?מכניסים לקירור ל10 דקות לפחות

2) שופכים לסיר טפלון משומן
בקוטר 14 ס"מ .
אופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כשעה ..

פשטידת בטטה, ברוקולי, גמבה,פטריות ובצל_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים