חומרים
4 ביצים
2 בצלים קצוצים
2 בטטות מבושלות ומרוסקות
1 גזר מבושל חתוך לקוביות קטנטנות
1/2 כפית אגוז מוסקט
2 כפות שטוחות אבקת מרק בצל
2 כפות שטוחות אבקת מרק פטריות
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות קמח תירס
הכנה
1)מטגנים את הבצל עד להזבה
2)מכניסים את הבטטה והגזר וממשיכים לטגן לכמה דקות ומקררים
3) שמים את שאר המרכיבים ומערבבים
4) שופכים לסיר טפלון משומן בקוטר 1 ס"מ ואופים בתנור שחומם
ל180 מעלות לשעה
מחלצים ומגישים