מצרכים:
1 בטטה בינונית מבושלת במים ומרוסקת
2 פרחי ברוקולי מבושל במים וחתוך לחתיכות קטנות
2 בצלים בינוני קצוץ
4 ביצים
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית אגוז מוסקט
2 כפות אבקת בצל
2 כפות קמח
הכנה:
מטגנים את הבצל
מכניסים את הבטטה וברוקולי
מקררים את התערובת במקרר
מכניסים את הביצים וכל השאר החומרים
שופכים לסיר טפלון בקוטר 14 ס"מ ועומק 6 ס"מ
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות ל 25 עד 30 דק
מחלצים את הפשטידה ומגישים