Share with:


צמחוני

אופן הכנה

1 בצל קצוץ דק
1 בטטה בינונית חתוכה לקוביות קטנות
1 קופסת פטריות קצוצות אחרי סינון
חצי גמבה קצוץ דק
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כף אבקת פטריות
1 כף אבקת בצל
חצי כפית אגוז מוסקט
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף דבש
5 ביצים
2 וחצי כפות קמח

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל יחד עם הבטטה כ 5 דק

2) מכניסים את הגמבה ופיטריות , לאחר מכן את כל השאר וממשיכים לטגן עד להתרכחות של הבטטה

3) מכניסים את התערובת לקירור מוחלט ואז אפשר להכניס את הביצים אחד אחד והקמח עד לאיחוד

4) שופכים את התערובת ל2 תבניות חד פעמי מלבניות 8/19 ס"מ או תבנית אחרת ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כ 35 דק ..

פשטידת בטטה ופטריות_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים