🥦🥦, מנוקדת בפלפל אדום🌶, פטריות, בצל ירוק, פרסה ושמיר, בתיבול אגוז מוסקט.
מלווה כל מנה עיקרית באלגנטיות, רעננות, וטעם נפלא.
חצי קג ברוקולי טרי, מפורק לפרחים,
חלוט במים חמים וקורט מלח.
200 גר פטריות טריות קצוצות.
1 בצל לבן קצוץ
1 צרור בצל ירוק קצוץ
2 ראשי פרסה שטופים וקצוצים,
1 פלפל גמבה אדום קצוץ , אפשר להוסיף גם פלפל חריף אדום קצוץ
חצי צרור שמיר
4 ביצים טרופות
2 כפות קמח שקדים.
לתיבול:
4 כפות שמן
קורט מלח
1 כפית אבקת מרק פטריות
חצי כפית פלפל לבן
אופן ההכנה
להקפיץ בשמן את הבצלים הקצוצים, הפטריות, הפלפל והפרסה עד לשקיפות קלה.
לצקת את התערובת על תערובת הביצים, להוסיף תיבול ומרק פטריות, להוסיף את השמיר הקצוץ ואת קמח השקדים .
לצקת את התערובת לשתי תבניות אינגליש משומנות או מרופדות בנייר אפיה.
לאפות בחום 180 מעלות עד להתייצבות.
נסו ותהנו.