Share with:


צמחוני ללא גלוטן פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
פשטידת ברוקולי ובטטה ללא קמח
4 ביצים בגודל (L)
200 גרם ברוקולי של סנפרוסט חתוך גס
1 בצל גדול קצוץ
250 גרם תפו"א מבושל ומרוסק לפירה
1 בטטה חצי בישול
ביצה קשה חתוכה לרצועות
בישול חתוך וקוביות
2 כפות אבקת מרק בצל
1 כף דבש
1/4 כפית אגוז מוסקט
1/4 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את הברוקולי תבלינים דבש ואת ומטגנים תוך כדי עירבוב כ10 דק.
מוסיפים את הפירה ביצה ומערבבים.
שופכים לקערה ומכניסים למקרר ל15 דק.
מקשקשים 4 ביצים מכניסים אותם ומערבבים היטב מחממים קצת שמן לסיר טפלון בקוטר 17 ס"מ שופכים את התערובת ומשירים את הסיר על הגז כ 3 עד 4 דקות ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 כ 40 דקות מקררים קצת ומחלצים.

פשטידת ברוקולי ובטטה ללא גלוטן_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים