Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים:
5 ביצים
1 בטטה מבושלת ומרוסקת
3 פרחי ברוקולי מבושלים ומרוסק
2 בצלים קצוצים דק
50 גרם גבינה שמנת קשה
2 כפות גבינה פרמזן מגורדת
3 כפות קמח
2 כפות של אבקת פיטריות
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 שמנת לבישול
1 כפית אגוז מוסקט
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:
1)מטגנים את הבצל עד להזבה

2)מכניסים את כל שאר החומרים אבל הביצים רק שהתערובת קרה לגמרי

3) הביצים נכנסים פנימה ומערבבים

4 )משמנים סיר טפלון בקוטר 16ס" ומכניסים את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות

פשטידת ברוקולי ובטטה עם גבינות וציפוי פרמזן
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים