חומרים:
5 ביצים
1 בטטה מבושלת ומרוסקת
3 פרחי ברוקולי מבושלים ומרוסק
2 בצלים קצוצים דק
50 גרם גבינה שמנת קשה
2 כפות גבינה פרמזן מגורדת
3 כפות קמח
2 כפות של אבקת פיטריות
1 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 שמנת לבישול
1 כפית אגוז מוסקט
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1)מטגנים את הבצל עד להזבה
2)מכניסים את כל שאר החומרים אבל הביצים רק שהתערובת קרה לגמרי
3) הביצים נכנסים פנימה ומערבבים
4 )משמנים סיר טפלון בקוטר 16ס" ומכניסים את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות