Share with:


ללא גלוטן

אופן הכנה

ברוקולי וכרובית
של סנפרוסט להרתיח
כמה דקות
לסנן מיים
לחתוך
לקוביות את הגבעולים
ואת הפרחים לחתיכות גסות
לחתוך בצל לרצועות דקות
בקערה נפרדת
5 כפות מיונז גדושות
2 כפות פירורי לחם
ללא גלוטן
( או לחם רגיל מה שבא לכן)
רבע כוס מיים
רבע כוס שמן
5 ביצים גדולות
לטרוף טוב טוב
להוסיף פלפל שחור
מרק עוף
טיפה אבקת שום
לערבב טוב להוסיף 2 אבקת אפייה ולערבב
לקחת את הירקות לשפוך לתערובת הנוזלית
לערבב עם כף עץ מלמטה למעלה בצורת קיפול
לקחת תבנית לרסס עם שמן צדדים ותחתית לפזר מעל פירורי לחם ללא גלוטן
ומי שרוצה פירורי לחם רגילים
ואז לשים את הבלילה
מעל טיפה פירורי לחם
ומעל שומשום
180 מעלות
עד שמשחים טוב

פשטידת ברוקולי כרובית בצל עם פירורי לחם ללא גלוטן_מתכון של שמחה אלגלי – מאסטר מתכונים
שמחה אלגליספר המתכונים של
מתכון של

שמחה אלגלי

74 מתכונים