Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
1 בצל קצוץ
2 תפו"א חתוכים לקוביות קטנות ומטוגן בשמן עמוק
1שניצל ברוקולי חתוך לקוביות קטנות
1קופסת פטריות שימורים קצוצים
100 גרם ספגטי מבושלים
100 גרם ברוקולי מבושל וקצוץ גס
1/2 גמבה קצוצה
5 ביצים
2 כפות קמח
1 כף אבקת פטריות
1 כף אבקת בצל
1 כפית פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עם הגמבה עד להזהבה

2) מכניסים את הפטריות וממשיכים לטגן לעוד 5 דק

3) בשלב הזה אפשר להכניס את התפו"א
ואת הברוקולי.ספגתי,ושניצל ברוקולי עם יש בטעם אחר זה גם אפשרי
ותבלינים ,מערבבים

4) שהתערובת קרה לגמרי מכניסים את הביצים וקמח , משמנים תבנית סיליקון
אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות
כ 30 דק,מחלצים ומגישים

פשטידת ברוקולי, פטריות,בצל , ותפו"א_זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים