Share with:


צמחוני

אופן הכנה

לרכיבים
6 תפודים ללא קליפה לבשל עם 1 עלי דפנה
6-7 בצים
מעט שמיר ומעט כוסברה
1/4 קילו חזה עוף שבושל במים עם 1 עלי דפנה חתוך לקוביות
1 גזר חתוך לקוביות קטנות
2 חופני אפונה סנפרוס
3 ביצים קשות
1 סלרי קצוץ
1/4 כוס שמן
כפית כורכום
מלח לפי טעם
כף טימין יבש
קורט קינמון

להכנה
את התפודים אחרי הבישול מועכים ואם נישאר חתיכות זה בסדר לא צריך להיות מחית. מוסיפים שאר המרכיבים לקערה . שופכים לסיר ג'חנון מרופד בשמן חלק מהבלילה ולתוכו מכניסים 3 ביצים קשות שלמות לסיר.בכל מקום. ושאר הבלילה לפזר על הביצים בשכבה אחידה שהביצים יכוסו יפה. מכניסים לתנור 180 מעלות להזהבה יפה

פשטידת לקט ירקות וחזה עוף
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

94 מתכונים