Share with:


פרווה

אופן הכנה

5-6 תפוחי אדמה
1 בטטה בינונית
5 ביצים גדולות
2 חופנים מלאים אפונת סנפרוס
מעט שמיר — ‏ ‏מרגיש/ה ‏מאושרת‏.
מעט פיטרוזיליה
מעט כוסברה
3- 4 כפות מלאות קמח
כורכום
מלח
2 גזרים מגורדים על פומפיה
1 קישוא מגורד
ההכנה
את תפוחי האדמה ממליחים רבע שעה שוטפים ומבשלים
את הבטטה מבשלים בלי המלחה.בסיר לערבב כל הירקות לקצוץ ירוקים
ולהוסיף שאר המצרכים ולערבב.
לרפד סיר בנייר אפיה ולשפוך את העיסה ולשלוח לתנור 200 מעלות מאוד טעים בהנאה
הערה
תפוחי אדמה גדולים

מתכוןמתכון

פשטידת ירקות_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

98 מתכונים