רכיבים:
3 קישואים גדולים מגורדים גס
4 ביצים
1 קופסת קוטג' 5%
1 גביע שמנת חמוצה 9%
1 חבילה (200 גרם) גבינת טוב-טעם 3% (טרה). אפשר גם גבינה של פעם 5% (תנובה/השף הלבן)
1 כוס פתיתי כוסמין (נעשה שימוש בפתיתי כוסמין מלאים של רפאל'ס).
תרסיס שמן
לציפוי עליון של הפשטידה:
1/2 כוס פתיתי כוסמין לפיזור ביד חופשית שכבה דקה
אביזרים:
תבנית תנור או חד פעמית מס' 26
ההכנה:
1. בקערה מערבבים את כל חומרי הפשטידה טוב, לקבלת תערובת אחידה ויפה.
2. מחממים תנור מראש ל-180 מעלות.
3. משמנים עם תרסיס שמן תבנית מרובעת מס' 26.
יוצקים את התערובת של הפשטידה בתבנית.
מנערים קלות לפיזור אחיד בתבנית.
4. מפזרים מעל תערובת הפשטידה לפי העין עוד מפתיתי הכוסמין, שכבה ממש קלה.
5. מכניסים לכ-30 דקות, עד להתייצבות.
6. מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני הגשה. בתאבון….