חומרים:
6 ביצים
5 תפוח אדמה
חצי כפית כורכום
כפית מלח
חצי כפית פלפל לבן
3 כפות שמן זית
לבשר:
250 גרם בשר
בצל 1
חצי צרור פטרוזליה
צנוברים
כפית תבלין לקציצות
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית כמון
2 כפות שמן
אופן ההכנה:
לערבב את כל הבלילה לגרד בצל
לקצץ פטרוזליה לשים במחבט
לפורר את הבשר עד שמשנה את ציבעו
ומכבים את האש.
אופן ההכנה:
בסיר מים מבשלים תפוח אדמה
חתוכים לרבעים עד שיתבשל
ולהכין מחחית שמים כף
אבקת מרק עוף במים
של התפוחי אדמה .לשים בקערה
להוסיף שש ביצים לטרוף הכל יחד
לוקחים תבנית משומנת מורחים שיכבת
תפוח אדמה מעל שמים בשר ועל הכל
מכסים בעוד שיכבת תפוח אדמה
מעל מורחים ביצה ושומשום.
מכניסים לתנור בחום 170 מעלות 50 דקות אחרי חצי שעה להבריש שמן זית מעל
בתאבון … רוז זגורי אוחנה