מצרכים!!!
7 תפוחי אדמה
. מבושל .
בטטה אחת מבושל
חצי צרור פטרוזיליה
כמה עלים של שמיר
שש ביצים
ארבע בצל ירוק
אחד בצל רגיל
חבילת תרד טרי
סלסלת פטריות שמפיניון טרי אפשרות של גבינה פטה
תבלינים
רבע כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית אבקת עוף
רבע כפית אגוז מוסקט או לפי הטעם
אופן הכנה!!
לבשל את התפוחי אדמה הבטטה עד שזה רך
למעוך ,לפירה ,לקצוץ פטרוזיליה שמיר בצל ירוק ונוסיף לפירה להניח בצד, במחבט גדולה מטגנים את הבצל עד אזהבה מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותם מוסיפים את התרד את התבלינים לערבב לשים בצד להתקרר, ומוסיפים לתפוחי אדמה, מוסיפים את הביצים מערבבים לתערובת יחידה,
בסיר קטן על הגז לשים שני כפיות של שמן ברגע שהשמן חם לשפוך פנימה את התערובת לבשל 10 דקות על הגז ואחר כך לתנור על חום 200 מעלות 35 40 דקות עד הזהבה בתיאבון סיגלית ימין