Share with:


צמחוני

אופן הכנה

חצי פילפל אדום קוביות
חצי פילפל כתום קוביות
1 בצל קצוץ
כוס גזר גמדי חתוך
חצי כוס תירס
כוס פתיתים
חצי כפית כורכום
חצי כפית מלח
רבע כפית פילפל שחור

בסיר מטגנים את הבצל
מוסיפים את על הירקות
מאדים אותם כ5 דקות
מתבלים בכורכום.מלח ופילפל שחור
מממשיכים ל3 דקות נוספות
מוסיפים את הפתיתים
מערבבים ומוסיפים מים בגובה מעל הירקות והפתיתים ומערבבים שוב
לאחר רתיחה מנמיכים
לאש נמוכה
ומכסים ל20/30
דקות שהמים יתאדו
בתאבון

פתיתים וירקות בסיר אחד
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

746 מתכונים