Share with:


חלבי

אופן הכנה

להמיס בסיר קטן 100 גרם חמאה, כוס מים, רבע כוס סוכר, וקורט מלח, עד להמסת החמאה להוסיף כוס וחצי קמח תופח (אוסם )ולערבב מהר ולהוריד מהגז .

לשים במיקסר עם וו גיטרה ולהבליע ביצה אחר ביצה עד 3 ביצים .

לשים בשקית זילוף עם צנטר כוכב .

לחמם סיר רחב עם שצן ולטגן .2 שיטות (ראו תמונה בתגובות ).

לאחר הטיגון הזרקתי עם צנטר ארוך שוקולד וריבה….

לפזר אבקת סוכר.

צ'ורוס במילוי שוקולד , ריבה ושוקולד לבן
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים