להמיס בסיר קטן
100 גרם חמאה או מחמאה לפרוה,
כוס מים,
רבע כוס סוכר,
קורט מלח, עד להמסת החמאה ולהוסיף כוס וחצי קמח תופח (אוסם )ולערבב מהר ולהוריד מהגז .לשים במיקסר. עם וו גיטרה ולהבליע ביצה אחר ביצה עד 3 ביצים .
לשים בשקית זילוף עם צנטר כוכב .
לחמם סיר רחב עם שמן ולטגן .
לשים את השקית זילוף קרוב לשמן ולגסור עם מספרים את הגודל הרצוי לכם..
לאחר הטיגון הזרקתי עם צנטר ארוך שוקולד….
לפזר אבקת סוכר ופשוט ….להתענג❤
בשורות טובות 💚💜