Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבשל בסיר עם מים נתח של צלי בקר מספר 5-6
לבשל עם
2 בצלים שלמים
1 עלה סלרי גדול
3 4, עלי דפנה
כף מרק
בצל
כפית פלפל שחור
לבשל עד לכמעט ריכוך הבשר

להוציא את הנתח ולצנן היטב ואת הציר המים לסנן ולשמור לבישול הסיר
לאחר שהבשר התקרר היטב ניתן לחתוך לפרוסו יפות ולהניח בצד
בינתיים בסיר גדול לפרוס 2 3 בצלים ספרוסים ו-4 5 שיני שום פרוס ולטגן עם הבצל
לחתוך רצועות של פלפל גמבה (לא חייב) ולהוסיף אותם לבצל
לקחת מציר המים של הבשר 2 כוסות ולהוסיף לבצל
להוסיף את שיני השום וחופן כוסברה

תיבול:
רוטב צלי בקר
כף מרק עוף
כף מרק בצל
2 3 עלי משייה יבשים
כפית פלפל שחור
כפית כורכום
כף פפריקה מתוקה

לערבב היטב את כל הרוטב
לסדר יפה את פרוסות הבשר ומעל חופן כוסברה ועוד שיני שום

אם צריך להוסיף עוד מהמים של הבשר אז להוסיף ולבשל על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים אבל לדאוג שעדיין ישארו נוזלים בסיר

מי שאוהב ניתן להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לפלחים

צלי בקר עם רוטב משגע
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים