לבשל בשר בקר מספר 5 או 6 עם
3 בצלים שלמים עם עלה סלרי
כף מרק בצל ועוף ,
כפית פלפל שחור עד למחצית הבישול
לסנן את הבשר ולשמור את הציר שלו
לצנן
לפרוס לפרוסות יפות ולהניח בצד,
בסיר גדול אחר לטגן 4 5 בצלים לפרוסות עד להזהבה קלה להוסיף 6 7 שיני שום פרוסים ולטגן עם הבצל,
להטסיף בכרך 3 כוסות מהציר של הבשר ושתי קוביות של אבקת צלי בקר(ניתן לרכוש בקוביות או באבקה)
משקית של סנפרוסט לשפוףחלק מהבטטה כסבייה ומעליהם חסדר את הצלי הפרוס ושוב מעל הבשר את שארית הבטטה
להוסיף כפית פלפל שחור
כף מרק בצל
כפית כורכום וחופן כוסברה
להוסיף עוד מעט מציר הבשר ולבשל על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים
חובה לעזוב מעט נוזלים