Share with:


בשרי

אופן הכנה

בשר שריר נקי מספר שמונה
‏שתי בצלים גדולים
ראש של שום
גמבה אחת
כפית פפריקה
כפית ‏כמון
‏כפית מלח
כורכום
כפית אבקת עוף ‏או לפי הטעם
שמן לטיגון ‏
חצי צרור כוסברה

לחתוך את הבצל ‏לקוביות קטנות לשים שמן בסיר
לטגן ‏להוסיף את הבשר ‏להשחים את הבשר להוסיף את השום פפריקה ‏כוסברה

קצוץ ‏כורכום כמון אבקת עוף מלח‏ ‏והגמבה ‏

נוסיף שני כוסות מים חמים ‏נבשל בסיר לחץ ‏הבשר יוצא רך רך 40 דקות

בתיאבון

צלי בשר גמבה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים