ל 2 מנות אפשר להכפיל כמויות
2 פרוסות של צלי כתף
2 בצלים קצוצים
1 גמבה חתוך לרצועות דקות
5 בצלים שלוט
סלסלה של פטריות שמפיניון חתוך לפרוסות
כף גדושה מרק פטריות
כף גדושה מרק בצל
חצי כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות דבש
חצי כפית פלפל שחור
כף שטוחה פפריקה מתוקה
כף שטוחה כורכום
הכנה
מטגנים במחבת את פרוסות בשר כמה דקות בשני הצדדים .
בסיר מטגנים את הבצל עם רצועת גמבה עד להזהבה .
מוסיפים את הפטריות תבלינים ודבש מוסיפים מים מחצי הגובה ומניחים את פרוסות הבשר .
ובסוף מוסיפים את הבצל שלוט ומבשלים על אש נמוכה כ שעה וחצי