מצרכים
בשר שריר נקי
מספר שמונה
שתי בצלים גדולים
ראש של שום,
חצי צרור כוסברה
שני כפות גדושות רסק-עגבניות
קופסה של חומוס
תבלינים
,כפית פפריקה
כפית כמון
כפית מלח
כורכום כפית
אבקת עוף או לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לשים שמן בסיר
לטגן להוסיף את הבשר להשחים את הבשר להוסיף את השום פפריקה כוסברה קצוץ כורכום כמון אבקת עוף מלח חומוס רסק.עגבניות נוסיף שני כוסות מים חמים נבשל בסיר לחץ הבשר יוצא רך רך 40 דקות
בתיאבון