Share with:


כשר לפסח בשרי

אופן הכנה

 מצרכים
‏בשר שריר נקי
מספר שמונה
‏שתי בצלים גדולים
ראש של שום,
חצי צרור ‏כוסברה
‏שני כפות גדושות רסק-עגבניות
קופסה של חומוס

תבלינים 
,כפית פפריקה ‏
כפית ‏כמון
‏כפית מלח
כורכום כפית
אבקת עוף ‏או לפי הטעם
שמן לטיגון

‏אופן ההכנה 

לחתוך את הבצל ‏לקוביות קטנות לשים שמן בסיר
לטגן ‏להוסיף את הבשר ‏להשחים את הבשר להוסיף את השום פפריקה ‏כוסברה קצוץ ‏כורכום כמון אבקת עוף מלח‏ ‏חומוס ‏רסק.עגבניות ‏נוסיף שני כוסות מים חמים ‏נבשל בסיר לחץ ‏הבשר יוצא רך רך 40 דקות

בתיאבון

צלי בשר עם חומוס
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים