Share with:


בשרי

אופן הכנה

ראשית יש להרתיח נתח צלי כתף מס' 5 בסיר לחץ עם עלי דפנה ופלפל אנגלי כחצי שעה מזמן הרתיחה,
למי שאין סיר לחץ אפשר בסיר רגיל כשעה וחצי לכל היותר…
להוציא מהמים-כמובן לא שופכים את המים שבו הוא בושל זה ציר נהדר,להעביר לקערה ולמקרר

לאחר שהצטנן לפרוס לפרוסות בעובי בינוני לא עבה מדי ולא דק מדי,
בסיר סוטאז' לטגן 2 בצלים קצוצים עם חצי כוס שמן עד להזהבה מוסיפה פלפל אדום קצוץ ממשיכה לאדות מס' דקות,
עלי כרפס קצוץ,קןפסא פטריות שמפניון שלמות אפשר לחצות לחצי,או פטריות טריות.
להוסיף
כף כוסברה יבשה כפית כורכום כף אבקת מרק עוף,כף אבקת מרק פטריות,כפית פפריקה רבע כפית מוסקט טחון ורבע כפית פלפל שחור גרוס,לערבב הכל להוסיף את פרוסות הבשר,לפזר מעל פרוסות שום,מכסה במים רותחים,לנענע את הסיר שיכסה הכל בנוזלים,להביא לרתיחה,לבשל עם מכסה על להבה נמוכה עד לאידוי 3/4 מכמות הנוזלים.כשמוכן לפזר מעל פלפל שחור גרוס וכוסברה יבשה מעט

צלי בשר עם פטריות ופלפלים
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים