לבשל בשר עד ריכוך בערך שעה וחצי עם בצל ומעט כרכום.פלפל אנגלי ולסנן…
לקרר וליפרוס אם רוצים פרוסות יפות זה מבשר מספר 5 צלי כתף.
לטגן בסיר עם שמן כ6 כפות 3 בצלים חתוכים לשרוכים עד השחמה להוסיף פטריות או שלמות או חצויות לרבעים להמשיך לטגן
להוסיף את פרוסות הבשר וציר הבשר כ2 כוסות להגיע למצב רתיחה ולתבל מלח פלפל שחור גרוס כרכום
לגרד אגוז מוסקט ולהנמיך להבה
לבשל כ35 דקות לקחת חצי כוס מים עם כף מרק פיטריות או קורנפלור
לערבב ולשפוך מעל לעוד 10 דקות להסמכה וזה מוכן…