2-3 ק"ג צלי כתף
1) בקערה נניח –
5 כפות דבש
4 כפות חרדל גרגרים
כף מלח
כפית פלפל שחור
2 כפות פפריקה מתוקה
1/2 כוס שמן זית
5 עלי דפנה
10 גרגרים פלפל שחור
15 שיני שום
נערבב הייטב.
2) נניח את הבשר בתבנית,
נשפוך את הרוטב מעל הבשר
נצפה הייטב את הבשר מכל הצדדים.
3) נשרה את הבשר לילה במקרר
או שעתיים (למי שממהר).
4) לחמם תנור ל- 220 מעלות.
5) להכניס את הבשר לתנור,
כ- 20 דקות להשחמה.
6) להנמיך ל- 200 מעלות,
לכסות בנייר אפיה
ומעליו נייר כסף.
אפיה כ- 3 שעות..