Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים:
כרעיים או שוקיים לפי מספר הסועדים…
5 תפוחי אדמה רבעים..
קילו ארטישוק ירושלמי
קלוף חתוך לחצי..
ערמונים בואקום..
2 בצלים קצוצים….
3 שיני שום קצוצות..
מלח פלפל שחור..

ההכנה
להשחים בצלים בשמן.
לשרוף אותם לצבע כהה מאוד…
את העופות להמליח ולפלפל מכל הצדדים..
להוסיף את שיני השום.
להוסיף את העופותלסיר לכסות במים.
לתת רתיחה להנמיך להבה .
לבשל 40 דקות..
את תפוחי האדמה וארטישוק להזהיב בשמן במחבת ולהוסיף לסיר..
להוסיף את הערמונים…
מלח פלפל שחור ..
אם חסר נוזלים להוסיף…
לבשל על להבה נמוכה 30 דקות…
לנענע מידי פעם את הסיר..
לטעום לתקן תיבול…

צלי עוף עם ארטישוק ירושלמי וערמונים
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים