Share with:


כשר לפסח בשרי

אופן הכנה

מתכון למנה נפלאה לפסח שקיבלתי במייל
מושלם לליל הסדר

מצרכים (ל-4 מנות):
1 ק"ג שדרת צלעות טלה מחוברות
מלח גס ופלפל שחור
4 כפות פיסטוק קצוץ
1 חלבון
1 יח' מעדן דובדבנים שחורים סנדלפור
1 כוס מרק עוף

ירקות צלויים:
3 יח' גזר קלוף וחתוך לאורכו
2 יח' סלק קלוף וחתוך לרבעים
3 יח' שן שום קצוצה
6 יח' צנונית שלמה
3 יח' שומר חתוך לרבעים

ההכנה:
1. צולים בתנור את ירקות השורש בתבנית עם מעט שמן זית מלח ופלפל במשך 45 דקות ב-180 מעלות.

2. מחממים מעט שמן במחבת וצורבים את שדרת הצלעות מכל צדדיה.

3. מתבלים את שדרת הצלעות במלח ופלפל ומכניסים לתנור ב-180 מעלות למשך 20 דקות.

4. בסיר מביאים לרתיחה את מעדן הדובדבנים השחורים ומרק העוף.

5. מוציאים את שדרת הצלעות מהתנור ומורחים עליה חלבון בעזרת מברשת. "מדביקים" על השדרה את הפיסטוק הקצוץ.

6. להגשה:
מניחים את ירקות השורש במרכז צלחת ההגשה. לצידה מניחים את שדרת הצלעות שלמה (או חתוכה לצלעות).
בעזרת כף מפזרים בנדיבות מרוטב הדובדבנים השחורים על שדרת צלעות הטלה…..

צלעות טלה צלויות, רוטב מעדן דובדבנים שחורים וירקות צלויים
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים