Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקבבונים:⚘
חצי קילו בשר טחון
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
1 וחצי בצל יבש
1 כפית ת.שווארמה
חצי כפית כמון
מקלות קינמון
כפית שטוחה מלח

אופן ההכנה:⚘
לשים בקערה את הבשר
הטחון לגרד את הבצל
לקצץ את הירק לתבל לערבב טוב לתת לנוח חצי שעה שיספוג את הטעמים
לקחת מקל קינמון ולהדביק בצורת אליפסה את הבשר
על המקל קינמון לשים בתבנית פיירקס בתנור על חום 180 מעלות חצי שעה⚘roz

לאטיפסטי בטטה ודלורית:

חומרים:⚘
1 בטטה
1 דלורית
אופן ההכנה:⚘
לקלף עם קולפן גדול
את הדלורית והבטטה
לחתוך לאורך חתיכות דקות אבל לא יותר מידי דק
לשים שמן זית, פלפל שחור גרוס ,צ'ילי גרוס חריף,מלח גס לשים על תבנית נייר אפייה להניח את הבטטה והדלורית לפזר את התבלינים קודם את שמן הזית ומעל התיבול להכניס לתנור 45 דקות חום 180מעלות ⚘roz

קבבונים ואנטי פסטי ,דלורית ובטטה_מתכון של רוז טעים במטבח אוחנה – מאסטר מתכונים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים