Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר טלה טחון
100 גר' שומן כבש
חופן צנוברים
חופן פטרוזליה קצוץ
בצל מגורד
מלח לפי הטעם
חצי כף פלפל שחור
חצי כף כמון
1/4 כוס סודה לשתייה מבקבוק
מקלות קינמון

לערבב את כל החומרים בקערה ולהוסיף שמן זית,
מכינים את הקבב על המקלות וצולים על מחבת פסים ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180

ל-8 דקות מכוסה בנייר כסף

את החציל קולים על האש עד שהוא רך חותכים לחצי מגישים על צלחת ומעליו את הקבבונים ומזלפים טחינה

קבב טלה על מקלות קינמון
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים