Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
ל2 מנות
4 קבבים חתוכים ל 4
1 בצל חתוך לפלחים
1 תפו"א חתוכה לקוביות
1 כוס אפונה וגזר של סנפרוסט
2 כפות סילאן
1כף אבקת בצל
1 כפית גריל עוף

אופן ההכנה
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה

2) מכניסים את הקבבים ומטגנים אותם, לאחר מכן את האפונה וגזר ואת התבלינים , בסוף את התפו"א ומבשלים על אש נמוכה עד להתרככות של התפו"א ומגישים

Jacqueline fadelon

קבב מזרחי מוקפץ עם סילאן
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

520 מתכונים