Share with:


חלבי

אופן הכנה

400 גרם אטריות דקות מאד# 100 גר' חמאה.# 3/4 כוס סוכר.# 3 שקיות.סוכר וניל.# 3 כפות מלאות אינסטנט פודינג וניל # 2 שמנת *מתוקה.# 1 כוס חלב .& הכנה:: ממיסים את *החמאה+ סוכר וניל..לשפוך את האטריות *לערבב עד שמתחיל להשחים..להוסיף את אבקת הסוכר ולערבב שהאטריות יהיו עטופים בחמאה ואב' *סוכר$ מעבירים למגש שיתקרר קרם::& שמנת מתוקה + אינסטנט פודינג + *חלב .להקציף לקרם יציב .מניחים בתבנית פיירקס 1/2 מכמות האטריות. ושופכים *את הקרם על האטריות. ליישר קרם..ולפזר מעל הקרם את שאר *האטריות..לשכבה אחידה.. לעטוף את התבנית בניילון נצמד. *ולהכניס למקרר לאה נ.ב. ^לפרווה^להחליף *חמאה בנטורינה.ושמנת *מתוקה פרווה. במקום חלב אפשר חלב *קוקוס.החלב

💜לאה ..💜*בהצלחה 💜

קדאיף עם איטריות דקיקות_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים