300 גרם שערות קדאיף
100 גרם חמאה מומסת
2 כפות אבקת סוכר
קצפת
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניהל
1/4 כוס סוכר
1/2 כוס חלב
3 כפות.גבינה לבנה
סירופ
1 כוס סוכר
1 כוס מים
3 טיפות מיץ לימון
הכנה
מכינים את.הסירופ ובמקרים.
שמים בקערה את שערות הקדאיף עם חמאה מומסת ומורידים היטב .
לוקחים שערות ומסדרים בתכניות שקעים.
מחמים תנור 180 מעלות ואירופים בערך 15 דקות עד לקבלת צבע חום יפה .
מכינים קצפת .
מקצינים שמנת.מתוקה ,חלב ,סוכר ןאינסטנט לקבלת קצפת ומוסיפים גבינה ומקפלים לקצפת.
להרטיב כל סלסלה עם הסירופ ומעל קצפת ולקשט עם תותים.