2 קילו אסדו ללא עצם לא עם הרבה שומן.
3 בצלים חתוכים גס
15 שיניים של שום
חבילה סלי עלים
2 ראשים סלרי חתוכים גס
4 גזרים חתוכים גס
4 תפו"א חתוכים לקוביות
עלי דפנה
כף פפריקה
2 כוסות יין אדום
פלפל אנגלי.
פלפל שחור גרוס
מלח לטעם
אופן הכנה:
חותכים את האסדו לחתיכות גדולות.
מחממים סיר עם מעט שמן.
מטגנים את הבשר.
מוסיפים את הבצל והשום עלי דפנה ופלפל אנגלי ממשיכים לטגן עוד חמש דקות.
להוסיף את היין ועוד ליטר מים.
מבשלים שעה ורבע על אש בינונית.
מוסיפים את שאר הירקות לעוד 59 דקות מתבלים פלפל ומלח. בודקים טעם ואת הבשר שהוא רך.
בהצלחה 🌹🌹🌹