Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

כתף מס'5
4 פלפלים שאטה.
4 גזרים
5 עלי דפנה
2 בטטות
שקית ערמונים מוכנה.
10 שיני שום.
בצל סגול
גרגירי פלפל שחור
כף פפריקה
כף מלח
כף כמון.
בקבוק יין אדום לקידוש
2 כוסות מים.
לטגן את נתחי הבשר בשמן זית להוסיף מים בצל ושום ולבשל שעה וחצי
לפרוס את הבשר, לטגן מעט עם כל המרכיבים ולהוסיף יין ומידי םעם מים ולבשל שעה אש קטנה.

קדירת בשר ביין, ערמונים, בטטות וגזר_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

244 מתכונים