מתכון:
2 כוסות לקט שעועית שלושת הצבעים…לאחר השרייה לילה
חצי בצל קצוץ
2 כפות שמן
נתחי בשר אסדו/ בקר
2 כפות רסק עגבניות
פפריקה אדומה
פלפל שחור
אבקת מרק עוף
עלי דפנה
מים לפי הצורך
אופן ההכנה:
לחלוט מעט את הבשר והשועית …לאחר מכן לשטוף .
לתוך סיר לשים את הבצל והבשר והשמן..לטגן קלות
להוסיף את שאר המרכיבים..לבשל על אש בינונית כחצי שעה.. להנמיך ולבשל עוד חצי שעה . או לפי הצורך לאחר בדיקת הבישול.
* המרכיבים והתבלינים לפי כמות הנדרשת לכם.
בהצלחה !! 🌹👍