קל להכנה.
כוס קמח לבן.
2 כפות שמן
לערבב היטב עם הידיים להוסיף
1/3כוס מי ברז.
וללוש(זהו)
לפחות 10 דקות לבצק חלק.
לכסות ולתת לבצק לנוח 20 דקות
לחלק ל6 כדורים שווים.
לרדד כל כדור למרוח על כל עלה בצק מרודד חמאה ומעט קמח ולהניח בשכבות את עלה הבצק השני.
כך שיש לנו 6 דפי עלים .
לגלגל לרולדה
לבצוע לשבלולים
כל שבלול לרדד מעט
ולטגן בשמן עמוק
לסירופ סוכר
2 כוסות סוכר
כוס וחצי מים
מעט לימון
לבשל עד הסמכה.
לאחר טיגון להכניס לסיר הסירופ