Share with:


בשרי

אופן הכנה

חומרים
2 כוסות אורז מבושל
2 ביצים
2 כפות קמח
כפית מרק עוף
לערבב הכל לבצק דביק

למילוי:
1 בצל גדול קצוץ
5 גבעולי פיטרוזיליה
4 כפות שמן
300 ג"ר בשר מ"ס 2 חתוך לקוביות
1/2 כפית כורכום
1/4 כפית בהרט
מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה
מכינים את מילוי הבשר
מחממים שמן במחבת רחבה, קוצצים את הבצל ומכניסים לטיגון עד שהוא הופך שקוף.מוסיפים למחבת תבלינים ומערבבים עם הבצל.מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב ומטגנים את הבשר עד שהוא משחים.מוסיפים את הפיטרוזיליה ומערבבים הייטב 2 דקות מסירים מהאש ומצננים את מילוי הבשר לחלוטין.מחממים במחבט שמן לא ממש עמוק עמוק יוצרים מעטפת מבצק האורז ממלאים מהבשר ומטגנים משני הצדדים לצבע שחום

קובה אורז מטוגנות
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים