חומרים לבצק :
3 כוסות קמח אורז
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
1/2 כפית מלח
1-1 1/2 כוסות מים
לערבב לבצק אלסטי ונוח
למילוי:
חצי ק"ג בשר מ"ס 2 חתוך לקוביות קטנות
1בצל גדול קצוץ דק
3 גבעולי סלרי רק עלים קצוץ דק
10 גבעולי פתרוזיליה קצוצים דק
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית מלח
כף פפריקה
כפית בהרט
5 כפות שמן
נתחיל את המילוי
לשים בקערה את כל חומרי ולערבב (אין צורך בטיגון לפני הבשר מתבשל בתוך הקובה סמכו עליי באחריות)
רוטב:
כפית מלח לימון
כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 כפות סוכר
5 כפות שמן
4 סלקים בינוניים חתוכים
אופן הכנת המרק:
1 נשים בתוך סיר עמוק ליטר מים ונרתיח
2 נוסיף את נתבלינים מלח לימון,מלח,סוכר,פלפל שחור,שמן
3 לאחר מכן נוסיף את הסלק ונבשל כ-40 ד"ק
4 בינתיים נגלגל קובות נוסיף אחרי 40 דקות ונבשל עוד כחצי שעה
בהצלחה רוחמה כהן כהן ♥ ♥ ♥