קובה בורגול מטוגן אין דברים כאלה כמה שזה טעים …לטבעוניםשביניכם אפשרות של
בצל מטוגן עם פטריות במקום בשר
שנה טובה🍯
כוס מידידה אוניברסלית
מצרכים לבצק
חצי קילו בורגול דק(גריש
2 כוסות קמח מנופה
שני כפות שמן
כפית מלח
כפית פלפל שחור
למלית
1/2 קילו בשר
1/2 צרור פטרוזיליה ,
ארבע חמש בצלים קצוץ ,דק כוס צנוברים ,קלוי
כפית פלפל שחור
כפית בהארט
כפית כמון
כפית פפריקה אדומה
כפית מלח
2 שיני שום,
הכנת הבצק לקובה
להשרות את הבורגול במים עד
כיסוי מלא
שעה וחצי
כעבור שעה וחצי לשחות את המים המיותרים לשפוך את הבורגול למסננת דקה שכל הנוזלים יצאו להעביר לקערה גדולה להוסיף קמח תבלינים שמן ללוש עד שנוצר בצק רך ונעים להכין עיגולים קטנים לפתוח כל עיגול עם הבוהן לשים כפית מהמלית לסגור לצורת אתרוג לטגן בשמן עמוק
הכנת המילית
1/2 קילו בשר ארבע חמש בצל קצוץ לטגן את הבצל עד
אזהבה להוסיף את הבשר להמשיך לטגן להוסיף את התבלינים לבשל על אש נמוכה עד שהמים מצטמצמים נגמרים להוסיף את הצנובר ואת הפטרוזיליה לערבב לשים בצד להתקרר
בתאבון,