לבצק
שתי כוסות בורגול לשפוך מים חמים מעל הבורגול בערך בשני סנטימטר. כשקצת מתקרר להוסיף שלוש כוסות סולת (כוס אוניברסאלית),כוס קמח,להוסיף כף שטוחה מלח שתי כפות שמן , ולערבב .
הבשר
לטגן שני בצלים , ולהוסיף בשר טחון בערך קצת יותר מחצי ק"ג,
להוסיף תבלינים מלח פלפל שחור פפריקה קינמון כשזה מוכן, לקחת חתיכה מהבצק כמו בסרטון לשים בבצק שתי כפיות בשר
ולסגור, לשים בסיר 3/4מים שתי כפות שמן , כפית מלח ,כפית פפריקה אדומה,חצי כפית כורכום,כשהמיים רותחים להכניס את הקובות, אפשר אחרי הבישול לטגן את הקובות. אפשר לאכול אחרי הבישול לא חייב לטגן.