Share with:


בשרי

אופן הכנה

מרכיבים

למעטפת:
קילו סולת.
כף מלח
מים.

למילוי:
חצי קילו בשר טחון.
בצל קצוץ.
עלי סלרי קצוצים.
מלח פלפל שחור לערבב.
למרק.
בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות.
חבילה במיה סנפרוסט מופשרת.
6 עגבניות מגורדות.
רסק עגבניות.
מלח.
פלפל שחור.
מיץ מלימון שלם.
סוכר.

אופן ההכנה
לערבב את הסולת עם המלח ולהוסיף מים לבצק רך ונעים.
לקרוץ עגולים לשטח על כף היד .
שיהיה דק…
למלא בבשר לכדרר לעגולים בידיים רטובות..

למרק..
להזהיב בצל קצוץ להוסיף שום..

להוסיף עגבניות רסק תבלינים ומים רותחים עד 3/4 גובה סיר..
לבשל רבע שעה להוסיף את הבמיה ושוב רבע שעה…
להוסיף את הכדורים בעדינות לערבב עם כף עץ לתת רתיחה ולבשל 20 דקות

קובה במיה ברוטב עגבניות סמיך
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

131 מתכונים