מרכיבים
למעטפת:
קילו סולת.
כף מלח
מים.
למילוי:
חצי קילו בשר טחון.
בצל קצוץ.
עלי סלרי קצוצים.
מלח פלפל שחור לערבב.
למרק.
בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות.
חבילה במיה סנפרוסט מופשרת.
6 עגבניות מגורדות.
רסק עגבניות.
מלח.
פלפל שחור.
מיץ מלימון שלם.
סוכר.
אופן ההכנה
לערבב את הסולת עם המלח ולהוסיף מים לבצק רך ונעים.
לקרוץ עגולים לשטח על כף היד .
שיהיה דק…
למלא בבשר לכדרר לעגולים בידיים רטובות..
למרק..
להזהיב בצל קצוץ להוסיף שום..
להוסיף עגבניות רסק תבלינים ומים רותחים עד 3/4 גובה סיר..
לבשל רבע שעה להוסיף את הבמיה ושוב רבע שעה…
להוסיף את הכדורים בעדינות לערבב עם כף עץ לתת רתיחה ולבשל 20 דקות