משרים גרישה במים 20 דקות וסוחטים אותה.
מטגנים שני בצלים גדולים עם מרגרינהבמחבת גדולה עד להזהבה מוסיפים את הגרישה וממשיכים לבשל עם הבצל עד שהגרישה מתייבשת מוסיפים תבלינים מלח פפריקה מתוקה מעט פלפל שחור ופטרוזיליה. מקררים את המילוי ועושים כדורי פלאפל.
מכינים בצק:
סולת מים ומלח אפשר להוסיף לבצק גרישה.
מחלקים לעיגולים פותחים כל עיגול שמים בפנים כדור מילוי סוגרים מהדקים מגלגלים ומניחים על מגש.
מכינים מרק חלבי:
שמנת אחת
חצי גבינה לבנה
מערבבים עם קצת מים חמים במקצפת שיהיה חלק. מוסיפים מים עד 3/4 הסיר מוסיפים מלח לימון מלח נענע וכף חמאה.
ממשיכים לערבב עד שרותח. מכניסים את הקובות אחת אחת בזהירות לאחר הרתיחה מנמיכים גז ומבשלים 40 דקות.