Share with:


בשרי

אופן הכנה

קובה חמוסטה מטורףףףףףףףףףף 🔥🔥🔥

קובה למרק ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו ווווואוווו 🔥🔥 👨‍🍳

לבצק :
1 ק"ג סולת
כפית וחצי מלח
3 כפות שמן
3 כוסות מים ( 600 מייל מים )

למלית בשר :
חצי קילו בשר
1 בצל גדול
כפית פלפל שחור
כפית מלח
כפית בהרת
כפית מרק עוף
כפית כמון
2 כפיות קמח רבע כוס מים

למרק חמוסטה:
6 גבעולי סלרי חתוך גס
חבילה בצל ירוק חתוך גס
4 עלי מנגולד גדולים חתוכים גס
ללא החלק הלבן.
כף כורכום
בצל לבן גדול חתוך גס
2 לימונים מקולפים וחתוכים קוביות ללא הגרעינים.
3/4 כוס לימונים סחוט טרי.
ציר עוף
כף שום כתוש
חצי כף סוכר
מלח פלפל לפי טעמכם.
2 כפות נענע יבשה

אופן הכנה:
בסיר שמים מעט שמן.
מטגנים מעט בצל וסלרי.
מוסיפים מים עד 3/4 מהסיר.
מוסיפים את שאר החומרים.
מביאים לרתיחה מתבלים.
מוסיפים את הקובות.
דואגים לערבב מעט.
מבשילים עד שהקובות מוכנות.

בהצלחה 🌹🌹🌹

קובה חמוסטה (קובה למרק)👨‍🍳_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

270 מתכונים