Share with:


בשרי

אופן הכנה

לטגן בצל קצוץ עד להשחמה
להוסיף חצי קילו בשר טחון ולפרק עם מזלג עד לבישול מלא
להוסיף
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס צנוברים
חצי כפית מלח
חצי כפית בהרט
כפית פפריקה חריפה
רבע כפית פלפל שחור
לסנן

למעטפת :
3 כוסות סולת
כף שמן
כפית מלח ומים חמים עד לבצק נעים

לפתוח כדור סולת על כף היד למלא בבשר לסגור ולשטח להכי דק שאפשר
בסיר עם חצי גובה מים לבשל לחתוך לקוביות:
2 קישואים
2 גזר
1 בצל
חתיכת דלעת
2 תפוחי אדמה (רצוי להוסיף חומוס שהושרה מיום לפני )
כפית כורכום
רבע כפית מלח
3 עלי סלרי

רגע שהירקות רכים להכניס את הקובה למספר דקות .

קובה סולת
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1194 מתכונים